De Torteltuin | lekker relaxed genieten

Iets te vieren?

Ook dat kan in de torteltuin

Heb je geen zin of mogelijkheden om alle mensen thuis te ontvangen? . Wil je in een rustige en landelijke ambiance, heerlijk genieten met je gasten, dan ben je hier aan het juiste adres. De Torteltuin is de ideale plek voor een gezellig familiefeest

We organiseren met liefde en plezier jouw verjaardag, neven- en nichten dag, babyshower of vrijgezellenfeest in een huiselijke sfeer. Even weer met bij elkaar, een gezellig uitje waarbij iedereen eens  elkaar weer ziet.

De feestjes organiseren we samen met jou, binnen de mogelijkheden van De Torteltuin. Hierbij  zijn de bestaande arrangementen/workshops het uitgangspunt. Deze kunnen natuurlijk aangepast kunnen worden aan jouw eigen wensen. 

We serveren alleen non-alcoholische dranken. Hierbij zijn zeker ook genoeg alternatieven beschikbaar om te kunnen proosten. Denk maar aan een Champagne thee of een heerlijk verfrissende mocktail.

We stellen de Torteltuin tot ongeveer 20.00 uur open voor feestjes.

Trouwen

Je kunt nu zelfs trouwen in De Torteltuin

Babyshower tea-party

Binnenkort te reserveren

Bedrijven

Ben je op zoek
naar een unieke locatie voor een vergadering of ander overleg, een high tea met je medewerkers, teambuilding of een bedrijfsfeestje dan is De Torteltuin een
goede keuze. Wij bieden je de mogelijkheid om (een deel van) De Torteltuin de
gebruiken voor je vergadering, workshop, presentatie en meeting. Je kunt terecht in onze grote tuin, sfeervolle huiskamer, het baklokaal en het Tortelhuisje.

Wil je je medewerkers en collega’s bedanken voor het voorbije jaar met een kerstpakket? Of is er een ander moment waarop je hen iets wil geven? De Torteltuin stelt met liefde en plezier een cadeau op maat samen.