De Torteltuin | THEESCHENKERIJ, THEEBOETIEK & B&b

Iets te vieren?

Ook dat kan in de torteltuin

Heb je iets te vieren

en heb je geen zin of mogelijkheden om alle mensen thuis te ontvangen?

Wil je in een rustige en landelijke ambiance, heerlijk genieten met je gasten, dan ben je hier aan het juiste adres. De Torteltuin is de ideale plek voor een gezellig familiefeest

We organiseren met liefde en plezier jouw verjaardag, neven- en nichten dag, babyshower of vrijgezellenfeest in een huiselijke sfeer. Even weer bij elkaar, een gezellig uitje waarbij iedereen elkaar weer ziet en spreekt. Je kunt zelfs trouwen in De Torteltuin!

De feestjes organiseren we samen met jou, binnen de mogelijkheden van De Torteltuin. Hierbij  zijn de bestaande arrangementen/workshops het uitgangspunt en kunnen aangepast kunnen worden aan jouw eigen wensen. 

We serveren alleen non-alcoholische dranken. Er zijn zeker genoeg alternatieven beschikbaar om te kunnen proosten. Denk maar aan een Champagne thee of een heerlijk verfrissende mocktail. In goed overleg en bij uitzondering kan er bij een besloten feestje zelf worden gezorgd voor een alcoholisch drankje.

We stellen de Torteltuin tot 20.00 uur open voor feestjes.

Neem contact op en we bespreken graag jullie wensen en onze mogelijkheden.

Uitgelicht:

Onze arrangementen

Op reservering kun je genieten van diverse arrangementen. Voor een kleine of grote groep, voor een feestje of zomaar..

Indien gewenst passen we een arrangement graag aan. Denk hierbij aan vegetarisch, lactosevrij, glutenvrij en vegan. Heb je een andere specifieke wens dan horen we het graag. We willen dat iedereen kan genieten van het lekkers van De Torteltuin.  

Hieronder vind je het actuele aanbod.

Contact gegevens

Openingstijden

donderdag t.e.m. zondag:

maandag en dinsdag:

woensdag:

 09.00 tot 16.30 uur

gesloten

op afspraak voor groepen, feestjes, workshops en afhalen bestellingen

In de winterperiode (oktober tot april) zijn we op donderdag ook alleen open op afspraak.

Het kan voorkomen dat De Torteltuin op bepaalde dagen (eerder) gesloten is in verband met een besloten feestje, vakantie of een tekort aan personeel. 

Check social media (Google) voor de actuele openingstijden  

Uitleg route en navigatie

Met de fiets: De Torteltuin ligt pal naast fietsknooppunt 05, aan de fietsroute 22 en 29 van de Antwerpse Kempen.

Met de auto: Alleen Google Maps geeft de juiste route aan, alle andere navigatiesystemen geven een adres aan 5 km van de Torteltuin vandaan. Vanaf de kerk in Nispen volg je de bewegwijzering naar Essen (2 km) voor je Essen inrijdt gaat u rechtsaf de Grensstraat in en dan is het nummer 17 aan de rechterkant, er staat een bord in de tuin. Let op: de overkant van de straat is België en heeft ook een nummer 17)
Als je toch op navigatie rijdt kun je het beste intypen: Grensstraat 44 – Essen – België en dan is De Torteltuin aan de overkant, dus tegenover nummer 44, aan de Nederlandse kant.

De ingang: De Torteltuin zit op de hoek van de Grensstraat en De Hollands Diepstraat. De ingang bevindt zich in De Hollands Diepstraat. Loop de poort door en je bent in ons lekker plekje