De Torteltuin | lekker relaxed genieten

Iets te vieren?

Ook dat kan in de torteltuin

Heb je geen zin of mogelijkheden om alle mensen thuis te ontvangen? . Wil je in een rustige en landelijke ambiance, heerlijk genieten met je gasten, dan ben je hier aan het juiste adres. De Torteltuin is de ideale plek voor een gezellig familiefeest

We organiseren met liefde en plezier jouw verjaardag, neven- en nichten dag, babyshower of vrijgezellenfeest in een huiselijke sfeer. Even weer met bij elkaar, een gezellig uitje waarbij iedereen eens  elkaar weer ziet. Je kunt zelfs trouwen in De Torteltuin!

De feestjes organiseren we samen met jou, binnen de mogelijkheden van De Torteltuin. Hierbij  zijn de bestaande arrangementen/workshops het uitgangspunt. Deze kunnen natuurlijk aangepast kunnen worden aan jouw eigen wensen. 

We serveren alleen non-alcoholische dranken. Hierbij zijn zeker ook genoeg alternatieven beschikbaar om te kunnen proosten. Denk maar aan een Champagne thee of een heerlijk verfrissende mocktail.

We stellen de Torteltuin tot ongeveer 20.00 uur open voor feestjes.

Babyshower party

Wil je een aanstaande moeder in het zonnetje zetten? Verras haar dan met een uitje in De Torteltuin. De High tea is perfect om nog even samen te komen met de vriendinnengroep, bij te kletsen en de ‘mommy to be’ te verwennen.

De tafels worden gedekt met roze en/of blauwe lopers, en versierd in roze/en of blauw. Indien mogelijk wordt de ruimte ook versierd. De hapjes worden in baby-stijl gedecoreerd en de thee/koffie wordt in roze en/of blauwe kopjes geschonken, uiteraard uit roze/blauwe theepotten. Liever geen roze of blauw, dan is een neutrale tafelaankleding ook mogelijk. Alle hapjes zijn zwangerschapsproof, en specifieke aanpassingen kunnen worden doorgegeven.

Tussen de gangen door kunnen er verschillende spelletjes gedaan worden, die jullie zelf hebben voorbereidt. Of kan er van plaats gewisseld worden. We kunnen het ritme van de high tea helemaal aanpassen. En we werken niet met tijdvakken, want we willen dat jullie helemaal op je gemak zitten en er de tijd voor nemen.

Ook het lekkere en super lekkere  ontbijt- en luncharrangement en de traditional afternoon tea zijn geschikt voor een babyshower party.

Prijs: de geldende prijzen van het gekozen arrangement 
          meerprijs aankleding: 1,50 

 

Gender Reveal party

Weten jullie al wat het wordt: een jongen of een meisje? Die vraag wordt tijdens de zwangerschap heel vaak gesteld.  

Bij een babyshower wordt de toekomstige moeder vaak verrast, nu kan jij je vrienden en familie verrassen en helemaal in stijl het geslacht bekend maken. Eigenlijk overdreven maar ergens is een extra feestje toch ook weer heel leuk. De manier waarop het geslacht bekend wordt gemaakt kan op verschillende manieren. Denk maar aan ballonnen die uit een doos komen of een taartje waar de kleur in zit. Ook kan je er voor kiezen dat jullie als ouders ook pas op het feestje het geslacht samen met je gasten te weten komen.

Net als bij de babyshower zijn alle arrangementen geschikt voor dit feestje. De tafel (en indien mogelijk de ruimte) is versierd in de kleuren roze en blauw. De hapjes bij het arrangement zijn qua kleuren aangepast.
Tussendoor kunnen er spelletjes gespeeld worden en zo heb je gegarandeerd een leuk intiem moment met al je dierbaren. Op dit moment nog te organiseren door jullie zelf. In de toekomst als extra aanbod vanuit De Torteltuin.

Prijs: de geldende prijzen van het gekozen arrangement
         meerprijs aankleding: 1,50 pp.

 

Bedrijven

Ben je op zoek
naar een unieke locatie voor een vergadering of ander overleg, een high tea met je medewerkers, teambuilding of een bedrijfsfeestje dan is De Torteltuin een
goede keuze. Wij bieden je de mogelijkheid om (een deel van) De Torteltuin de
gebruiken voor je vergadering, workshop, presentatie en meeting. Je kunt terecht in onze grote tuin, sfeervolle huiskamer, het baklokaal en het Tortelhuisje.

Wil je je medewerkers en collega’s bedanken voor het voorbije jaar met een kerstpakket? Of is er een ander moment waarop je hen iets wil geven? De Torteltuin stelt met liefde en plezier een cadeau op maat samen.