De Torteltuin | THEESCHENKERIJ, THEEBOETIEK & B&B

Ontbijt & lunch

Ontbijt & lunch

Ontbijt & lunch

Je kunt bij De Torteltuin vanaf 9 uur heerlijk genieten van een ontbijt- of luncharrangement. Met z’n tweetjes of met een grotere groep. Zomaar of om iets te vieren.

Bij het lekkere arrangement wordt de tafel feestelijk gedekt met verschillende verse broodjes, boterhammen, croissantjes en koffiebroodjes, een diversiteit aan kaas- en vleesbeleg en huisgemaakte jam. Een fruitsalade, groene salade, zoete lekkernij eitje en een glaasje jus zijn ook inbegrepen. Het arrangement is exclusief de overige dranken, zodat je zelf kan kiezen wat je erbij wilt drinken.

Wil je graag extra goed uitpakken, dan kun je kiezen voor het super lekker arrangement en wordt het uitgebreid met de volgende lekkernijen: poffertjesprikker, Yoghurt met huisgemaakte granola, brie, een scone en een extra zoete lekkernij. lekkernijen.

Lekker arrangement: 14,25
Super lekker arrangement: 19,25
Kinderen  3 -10 jaar lek
ker: 9,25 en super lekker arrangement: 14,25
Meerprijs aanpassing arrangement: +3,5 p.p.

Enkel op reservering

Contact gegevens

Openingstijden

donderdag t.e.m. zondag:

maandag en dinsdag:

woensdag:

 09.00 tot 16.30 uur

gesloten

op afspraak voor groepen, feestjes, workshops en afhalen bestellingen

In de winterperiode (oktober tot april) zijn we op donderdag ook alleen open op afspraak.

Het kan voorkomen dat De Torteltuin op bepaalde dagen (eerder) gesloten is in verband met een besloten feestje, vakantie of een tekort aan personeel. 

Check social media (Google) voor de actuele openingstijden  

Uitleg route en navigatie

Met de fiets: De Torteltuin ligt pal naast fietsknooppunt 05, aan de fietsroute 22 en 29 van de Antwerpse Kempen.

Met de auto: Alleen Google Maps geeft de juiste route aan, alle andere navigatiesystemen geven een adres aan 5 km van de Torteltuin vandaan. Vanaf de kerk in Nispen volg je de bewegwijzering naar Essen (2 km) voor je Essen inrijdt gaat u rechtsaf de Grensstraat in en dan is het nummer 17 aan de rechterkant, er staat een bord in de tuin. Let op: de overkant van de straat is België en heeft ook een nummer 17)
Als je toch op navigatie rijdt kun je het beste intypen: Grensstraat 44 – Essen – België en dan is De Torteltuin aan de overkant, dus tegenover nummer 44, aan de Nederlandse kant.

De ingang: De Torteltuin zit op de hoek van de Grensstraat en De Hollands Diepstraat. De ingang bevindt zich in De Hollands Diepstraat. Loop de poort door en je bent in ons lekker plekje