De Torteltuin | lekker relaxed genieten

Contact

Heb je een vraag of wil je reserveren, regel het hier snel en makkelijk

Contact gegevens

Uitleg route en navigatie

Met de fiets: De Torteltuin ligt pal naast fietsknooppunt 05, aan de fietsroute 22 en 29 van de Antwerpse Kempen.

Met de auto: Alleen Google Maps geeft de juiste route aan, alle andere navigatiesystemen geven een adres aan 5 km van de Torteltuin vandaan. Vanaf de kerk in Nispen volg je de bewegwijzering naar Essen (2 km) voor je Essen inrijdt gaat u rechtsaf de Grensstraat in en dan is het nummer 17 aan de rechterkant, er staat een bord in de tuin. Let op: de overkant van de straat is België en heeft ook een nummer 17)
Als je toch op navigatie rijdt kun je het beste intypen: Grensstraat 44 – Essen – België en dan is De Torteltuin aan de overkant, dus tegenover nummer 44, aan de Nederlandse kant.

De ingang: De Torteltuin zit op de hoek van de Grensstraat en De Hollands Diepstraat. De ingang bevindt zich in De Hollands Diepstraat. Loop de poort door en je bent in ons lekker plekje

Openingstijden

Donderdag tot en met zondag: 09.00 tot 16.30 uur

Maandag en dinsdag:                  Gesloten
Woensdag en donderdag:          Op afspraak voor groepen, feestjes,                                                                       workshops en afhalen bestellingen

 In vakanties ook meestal op woensdag en donderdag van 09.00 tot 16.30 uur open.

Het kan voorkomen dat De Torteltuin op bepaalde dagen (eerder) gesloten is in verband met een besloten feestje of vakantie. 

Check social media (Google) voor de actuele openingstijden.