De Torteltuin | lekker relaxed genieten

info@detorteltuin.com | 06-37281213

Voor Thuis

Geen tijd of zin om langs te komen, bestel dan lekker voor thuis

Op bestelling

Op bestelling leveren wij picknicks, cupcakes, taarten en High Tea voor kleine en grote groepen. Dit voor een bijzondere gelegenheid of gewoon voor het lekkere.

Ontbijt & lunchbox

Wilt je thuis lekker rustig aan doen, niet in de keuken staan en toch lekker ontbijten of lunchen dan is ons ontbijt/lunchbox voor thuis wat voor jou.

Je krijgt een box met verschillende verse broodjes, boterhammen, croissantjes en koffiebroodjes, een diversiteit aan kaas, vleesbeleg en confituur. Een verse fruitsalade, een verse groene salade en een gekookt eitje zijn tevens inbegrepen.
Een glaasje jus en twee soorten thee (die je nog wel even moet zetten) horen er ook bij.

Heb je het graag nog uitgebreider, dan kun je kiezen voor het super lekkere arrangement en krijg je de volgende extra’s: gerookte zalm, poffertjesprikkers, scones, een mini-cupcake of andere zoete lekkernij en yoghurt met huisgemaakte granola.

Omdat wij zoveel mogelijk gebruik maken van verse seizoensproducten uit eigen tuin en streek kan het assortiment iets wisselen. Heb je bepaalde wensen, een dieet, een allergie of is er iets wat je absoluut niet lust? Geef dit dan op tijd aan ons door, dan houden we hier heel graag rekening mee.

Bestellen, minimaal 2 dagen van te voren (van april tot oktober niet mogelijk op zondag) en ophalen volgens afspraak. 

Lekker arrangement:  16,5 
Super lekker arrangement:  21,5
Kinderbox:  12,5

Picknicktas

Hoe werkt de picknicktas?
 

Als je besluit te willen picknicken dan bel je ons. Wij maken dan een picknicktas klaar die je op het afgesproken tijdstip op kunt komen halen. Je kunt elke dag dat De Torteltuin open is bestellen, maar wel een dag van te voren graag! Heb je een allergie, geef het aan ons door en we houden er graag rekening mee.

Er zit echt van alles in! Hartig, zoet, fruit, smoothie, huisgemaakte ijsthee, en meer! Maar laten we niet alles verklappen….
Voor kinderen hebben we een kinderpicknick samengesteld, zodat ook zij lekker kunnen smikkelen.

Je neemt zelf een kleedje mee en als je geen plekje weet om leuk te picknicken dan hebben wij ook nog leuke suggesties!

De tas is een herbruikbare koeltas waar we ook een koelelementje in doen zodat alles lekker fris en fruitig blijft. Er hoeft niets meer teruggebracht te worden en daarom hebben we ook geen borg nodig, we zwaaien je gewoon uit en hopen dat je gaat genieten van al het moois in de omgeving!

Volwassenen:                          16,5 
Kinderen:                                 12,5 

Torteltuin-taart

Van de taarten van de Torteltuin kun je ook thuis, of ergens anders,  lekker genieten. Na bestelling kun je deze op het afgesproken moment afhalen (van april tot oktober niet mogelijk op zondag). Klik op de betreffende taart voor meer informatie .

Uw bestellling is pas definitief als deze is bevestigd.