De Torteltuin | lekker relaxed genieten

info@detorteltuin.com | 06-37281213

Voor Thuis

Geen tijd of zin om langs te komen, bestel dan lekker voor thuis

Op bestelling

Op bestelling leveren wij picknicks, cupcakes, taarten en High Tea voor kleine en grote groepen. Dit voor een bijzondere gelegenheid of gewoon voor het lekkere.

Ontbijt & lunchbox

Wilt je thuis lekker rustig aan doen, niet in de keuken staan en toch lekker ontbijten of lunchen dan is ons ontbijt/lunchbox voor thuis wat voor jou.

Je krijgt een box met verschillende verse broodjes, boterhammen, croissantjes en koffiebroodjes, een diversiteit aan kaas, vleesbeleg en confituur. Een verse fruitsalade, een verse groene salade en een gekookt eitje zijn tevens inbegrepen.
Een glaasje jus en twee soorten thee (die je nog wel even moet zetten) horen er ook bij.

Heb je het graag nog uitgebreider, dan kun je kiezen voor het super lekkere arrangement en krijg je de volgende extra’s: gerookte zalm, poffertjesprikkers, scones, een mini-cupcake of andere zoete lekkernij en yoghurt met huisgemaakte granola.

Omdat wij zoveel mogelijk gebruik maken van verse seizoensproducten uit eigen tuin en streek kan het assortiment iets wisselen. Heb je bepaalde wensen, een dieet, een allergie of is er iets wat je absoluut niet lust? Geef dit dan op tijd aan ons door, dan houden we hier heel graag rekening mee.

Bestellen, minimaal 2 dagen van te voren (van april tot oktober niet mogelijk op zondag) en ophalen volgens afspraak. 

Lekker arrangement:  16,5 
Super lekker arrangement:  21,5
Kinderbox:  12,5

High Tea voor thuis

Wil je liever in je eigen vertrouwde omgeving een High Tea houden, maar ziet u op tegen alle voorbereidingen, dan bieden wij uitkomst.

De High Tea kun je ook bestellen om mee naar huis te nemen! 

De High Tea voor thuis bestaat, net als in De Torteltuin, uit diverse gangen waarbij alles huisgemaakt is. Elk seizoen bieden we een andere invulling. Je krijgt:

  • Een gang met 3 verschillende soorten sandwiches
  • Een hartige gang, bestaande uit 4 verschillende hapjes.  Voor het lekkere moet je sommige hapjes zelf opwarmen
  • 2 scones met clotted cream en huisgemaakte confituur
  • Een zoete gang, bestaande uit 4 verschillende zoetigheden
 
Je kunt kiezen uit 3 gangen met daarin de hartige hapjes en de zoetigheden. Hierbij kun je dan een gang sandwiches of een gang scones bij nemen. Als je kiest voor de sandwiches zit er een scone bij de zoetigheden verwerkt. En als je kiest voor de scones als aparte gang, dan krijg je een sandwich bij de hartigheden.
Of je kiest voor de uitgebreide versie van 4 gangen, dan weet je zeker dat je niks tekort komt.
 

Bij elke gang wordt een thee meegeleverd die past bij de gerechten. Je hoeft alleen nog maar water te koken en een paar leuke kopjes en schaaltjes te pakken. Heb  je geen leuk servies, dan kun je dit gebruiken van De Torteltuin.

Voor kinderen bieden we een kinderarrangement. Dit is net als bovenstaande invulling, alleen dan met 2 sandwiches of 1 scone, 2 hartige hapjes en 2 zoete lekkernijen.

We verzorgen ook vegetarische, lactosevrije, glutenvrije en Vegan High Tea. Heeft u specifieke wensen dan horen we het graag; we willen dat iedereen kan genieten van onze High Tea.

Bestellen, minimaal 2 dagen van de voren (van april tot oktober niet mogelijk op zondag) en ophalen volgens afspraak.

High Tea 3 gangen: 23,50
High Tea 4 gangen:  28,50
Kinder High Tea: 15
Meerprijs lactose-, glutenvrij en Vegan: 2,5

Gebruik theeservies (afgewassen retour): 2,5  
Gebruik overig servies is tegen een meerprijs ook mogelijk.

Picknicktas

Hoe werkt de picknicktas?
 

Als je besluit te willen picknicken dan bel je ons. Wij maken dan een picknicktas klaar die je op het afgesproken tijdstip op kunt komen halen. Je kunt elke dag dat De Torteltuin open is bestellen, maar wel een dag van te voren graag! Heb je een allergie, geef het aan ons door en we houden er graag rekening mee.

Er zit echt van alles in! Hartig, zoet, fruit, smoothie, huisgemaakte ijsthee, en meer! Maar laten we niet alles verklappen….
Voor kinderen hebben we een kinderpicknick samengesteld, zodat ook zij lekker kunnen smikkelen.

Je neemt zelf een kleedje mee en als je geen plekje weet om leuk te picknicken dan hebben wij ook nog leuke suggesties!

De tas is een herbruikbare koeltas waar we ook een koelelementje in doen zodat alles lekker fris en fruitig blijft. Er hoeft niets meer teruggebracht te worden en daarom hebben we ook geen borg nodig, we zwaaien je gewoon uit en hopen dat je gaat genieten van al het moois in de omgeving!

Volwassenen:                          16,5 
Kinderen:                                 12,5 

 
In samenwerking met het Toeristisch kantoor De Tasberg is Essen kun je de picknicktas combineren met het door hen aangeboden parkgolf. Wij brengen de tas voor je op de afgesproken tijd naar De Tasberg.

Torteltuin-taart

Van de taarten van de Torteltuin kun je ook thuis, of ergens anders,  lekker genieten. Na bestelling kun je deze op het afgesproken moment afhalen (van april tot oktober niet mogelijk op zondag). Klik op de betreffende taart voor meer informatie .

Uw bestellling is pas definitief als deze is bevestigd.

Ander lekkers

De Torteltuin heeft een kast waarin huisgemaakt lekkers te vinden is om mee te nemen.

We hebben bijvoorbeeld confituur, honing, kaas van kaasboerderij De Zuidgeest, huisgemaakte ketchup. Ook de theeën en koffies die we serveren kunt u hier vinden. Op deze manier kunt u thuis ook genieten van lekkers van De Torteltuin.

Ook leuk om cadeau te geven! Weet u niet te kiezen, dan biedt onze cadeaubon uitkomst.