De Torteltuin | THEESCHENKERIJ, THEEBOETIEK & B&b

Voor thuis

thuis genieten van De Torteltuin

Op bestelling

Heb je geen tijd of zin om langs te komen en wil je wel genieten van lekkers van De Torteltuin? 

Dat kan! 

Op bestelling leveren wij diverse arrangementen voor kleine en grote groepen. Dit voor een bijzondere gelegenheid of gewoon voor het lekkere. Met liefde en plezier kunnen we de diverse arrangementen aanpassen, zodat het echt jouw feestje wordt!

Wat wij aanbieden:

Ontbijt & lunchbox

Wilt je thuis lekker rustig aan doen, niet in de keuken staan en toch lekker ontbijten of lunchen dan is ons ontbijt/lunchbox voor thuis wat voor jou.

Je krijgt een box met verschillende verse broodjes, boterhammen, suikerbrood en ander zoet brood, croissantjes en koffiebroodjes, een diversiteit aan kaas, vleesbeleg en confituur. Een verse fruitsalade, een verse groene salade en een gekookt eitje en een zoete lekkernij zijn tevens inbegrepen. Een glaasje jus en twee soorten thee (die je nog wel even moet zetten) horen er ook bij.

Heb je het graag nog uitgebreider, dan kun je kiezen voor het super lekkere arrangement en krijg je de volgende extra’s: brie en toast, poffertjesprikkers, scones, een extra zoete lekkernij en yoghurt met huisgemaakte granola.

Heb je bepaalde wensen, een dieet, een allergie of is er iets wat je absoluut niet lust? Geef dit dan op tijd aan ons door, dan houden we hier heel graag rekening mee.

Voor de kinderen hebben we een eigen tas met daarin voldoende lekkers om te kunnen genieten.

Bestellen, minimaal 2 dagen van te voren en ophalen volgens afspraak. 

Lekker arrangement:  17,5 
Super lekker arrangement:  22,5
Aanpassing arrangement: 3,5
Kinderbox:  12,5

High Tea voor thuis

Wil je liever in je eigen vertrouwde omgeving een High Tea houden, maar ziet u op tegen alle voorbereidingen, dan bieden wij uitkomst. Want de High Tea kun je ook bestellen om mee naar huis te nemen! 

De High Tea voor thuis bestaat, net als in De Torteltuin, uit diverse gangen. Elk seizoen bieden we een andere invulling. Je krijgt:

  • Een gang met 3 verschillende soorten sandwiches
  • Een hartige gang, bestaande uit 4 verschillende hapjes.  Voor het lekkere moet je sommige hapjes zelf opwarmen
  • 2 scones met clotted cream en huisgemaakte confituur
  • Een zoete gang, bestaande uit 4 verschillende zoetigheden
 
Je kunt kiezen uit 3 gangen met daarin de hartige hapjes en de zoetigheden. Hierbij kun je dan een gang sandwiches of een gang scones bij nemen. Als je kiest voor de sandwiches zit er een scone bij de zoetigheden verwerkt. En als je kiest voor de scones als aparte gang, dan krijg je een sandwich bij de hartigheden.
Of je kiest voor de uitgebreide versie van 4 gangen, dan weet je zeker dat je niks tekort komt.
 

Bij elke gang wordt een thee meegeleverd die past bij de gerechten. Je hoeft alleen nog maar water te koken en een paar leuke kopjes en schaaltjes te pakken. Heb  je geen leuk servies, dan kun je dit gebruiken van De Torteltuin.

Voor kinderen bieden we een kinderarrangement. Dit is net als bovenstaande invulling, alleen dan met 2 sandwiches of 1 scone, 2 hartige hapjes en 2 zoete lekkernijen.

We kunnen het arrangement aanpassen aan bepaalde wensen en verzorgen ook vegetarische, lactosevrije, glutenvrije en zelfs vegan High Tea. Heeft u specifieke wensen dan horen we het graag; we willen dat iedereen kan genieten van onze High Tea.

Bestellen, minimaal 2 dagen van de voren  en ophalen volgens afspraak.

High Tea 3 gangen: 23,50
High Tea 4 gangen:  28,50
Kinder High Tea: 15
aanpassing arrangement: 3,5

Gebruik theeservies (afgewassen retour): 3,5  
Gebruik overig servies is tegen een meerprijs ook mogelijk.

 

Picknicktas

Hoe werkt de picknicktas?
 

Als je besluit te willen picknicken dan bel of mail je ons. Wij maken dan een picknicktas klaar die je op het afgesproken tijdstip op kunt komen halen.  Heb je een allergie, geef het aan ons door en we houden er graag rekening mee.

Er zit echt van alles in! Hartig, zoet, fruit, smoothie, huisgemaakte ijsthee, en meer! Maar laten we niet alles verklappen….
Voor kinderen hebben we een kinderpicknick samengesteld, zodat ook zij lekker kunnen smikkelen.

Je neemt zelf een kleedje mee en als je geen plekje weet om leuk te picknicken dan hebben wij ook nog leuke suggesties!

De tas is een herbruikbare koeltas waar we ook een koelelementje in doen zodat alles lekker fris en fruitig blijft. Er hoeft niets meer teruggebracht te worden en daarom hebben we ook geen borg nodig, we zwaaien je gewoon uit en hopen dat je gaat genieten van al het moois in de omgeving!

Volwassenen:                          17,5 
Kinderen:                                 12,5 

 
 

Torteltuin-Taart

Van de taarten van de Torteltuin kun je ook thuis, of ergens anders,  lekker genieten. Na bestelling kun je deze op het afgesproken moment afhalen (van april tot oktober niet mogelijk op zondag). Klik op de betreffende taart voor meer informatie.

Uw bestellling is pas definitief als deze is bevestigd.

Contact gegevens

Openingstijden

Vrijdag t.e.m. zondag:

maandag en dinsdag:

woensdag en donderdag:

 09.00 tot 16.30 uur

gesloten

alleen op afspraak voor arrangementen (vanaf 4 personen), feestjes, workshops, shoppen in de theeboetiek, en afhalen bestellingen

In de schoolvakanties (Roosendaal en Essen) is De Torteltuin op donderdag open van 9.00 tot 16.30 uur en kun je zonder reservering langskomen.

Het kan voorkomen dat De Torteltuin op bepaalde dagen (eerder) gesloten is in verband met een besloten feestje, vakantie of een tekort aan personeel. 

Check social media (Google) voor de actuele openingstijden

Uitleg route en navigatie

Met de fiets: De Torteltuin ligt pal naast fietsknooppunt 05, aan de fietsroute 22 en 29 van de Antwerpse Kempen.

Met de auto: Alleen Google Maps geeft de juiste route aan, alle andere navigatiesystemen geven een adres aan 5 km van de Torteltuin vandaan. Vanaf de kerk in Nispen volg je de bewegwijzering naar Essen (2 km) voor je Essen inrijdt gaat u rechtsaf de Grensstraat in en dan is het nummer 17 aan de rechterkant, er staat een bord in de tuin. Let op: de overkant van de straat is België en heeft ook een nummer 17)
Als je toch op navigatie rijdt kun je het beste intypen: Grensstraat 44 – Essen – België en dan is De Torteltuin aan de overkant, dus tegenover nummer 44, aan de Nederlandse kant.

De ingang: De Torteltuin zit op de hoek van de Grensstraat en De Hollands Diepstraat. De ingang bevindt zich in De Hollands Diepstraat. Loop de poort door en je bent in ons lekker plekje