De Torteltuin | THEESCHENKERIJ, THEEBOETIEK & B&b

Thee- & Taartproeverij

Thee- & Taartproeverij

Thee- & Taartproeverij

Wil je op een leuke en lekkere wijze ontdekken hoe verschillend thee kan smaken? Of hoe thee een taartje nog lekkerder kan doen smaken? Kom dan genieten van onze thee- en taartproeverij. De proeverij bestaat uit minimaal drie gangen. Bij elke gang krijg je een kopje thee en huisgemaakt lekkers wat is afgestemd op het smaakprofiel van de gebruikte thee. 

3 gangen: 15 
Elke volgende gang: 5 

Enkel op reservering

Contact gegevens

Openingstijden

Vrijdag t.e.m. zondag:

maandag en dinsdag:

woensdag en donderdag:

 09.00 tot 16.30 uur

gesloten

alleen op afspraak voor arrangementen (vanaf 4 personen), feestjes, workshops, shoppen in de theeboetiek, en afhalen bestellingen

In de schoolvakanties (Roosendaal en Essen) is De Torteltuin op donderdag open van 9.00 tot 16.30 uur en kun je zonder reservering langskomen.

Het kan voorkomen dat De Torteltuin op bepaalde dagen (eerder) gesloten is in verband met een besloten feestje, vakantie of een tekort aan personeel. 

Check social media (Google) voor de actuele openingstijden

Uitleg route en navigatie

Met de fiets: De Torteltuin ligt pal naast fietsknooppunt 05, aan de fietsroute 22 en 29 van de Antwerpse Kempen.

Met de auto: Alleen Google Maps geeft de juiste route aan, alle andere navigatiesystemen geven een adres aan 5 km van de Torteltuin vandaan. Vanaf de kerk in Nispen volg je de bewegwijzering naar Essen (2 km) voor je Essen inrijdt gaat u rechtsaf de Grensstraat in en dan is het nummer 17 aan de rechterkant, er staat een bord in de tuin. Let op: de overkant van de straat is België en heeft ook een nummer 17)
Als je toch op navigatie rijdt kun je het beste intypen: Grensstraat 44 – Essen – België en dan is De Torteltuin aan de overkant, dus tegenover nummer 44, aan de Nederlandse kant.

De ingang: De Torteltuin zit op de hoek van de Grensstraat en De Hollands Diepstraat. De ingang bevindt zich in De Hollands Diepstraat. Loop de poort door en je bent in ons lekker plekje