De Torteltuin | THEESCHENKERIJ, THEEBOETIEK & B&b

Baby shower

Wil je een aanstaande moeder in het zonnetje zetten? Verras haar dan met een uitje in De Torteltuin. De High tea is perfect om nog even samen te komen met de vriendinnengroep, bij te kletsen en de ‘mommy to be’ te verwennen.

De tafels worden gedekt met roze en/of blauwe lopers, en versierd in roze/en of blauw. Indien mogelijk wordt de ruimte ook versierd. De hapjes worden in baby-stijl gedecoreerd en de thee/koffie wordt in roze en/of blauwe kopjes geschonken, uiteraard uit roze/blauwe theepotten. Liever geen roze of blauw, dan is een neutrale tafelaankleding ook mogelijk. Alle hapjes zijn zwangerschapsproof, en specifieke aanpassingen kunnen worden doorgegeven.

Tussen de gangen door kunnen er verschillende spelletjes gedaan worden, die jullie zelf hebben voorbereidt. Of kan er van plaats gewisseld worden. We kunnen het ritme van de high tea helemaal aanpassen. En we werken niet met tijdvakken, want we willen dat jullie helemaal op je gemak zitten en er de tijd voor nemen.

Ook het lekkere en super lekkere  ontbijt- en luncharrangement en de traditional afternoon tea zijn geschikt voor een babyshower party.

Prijs: de geldende prijzen van het gekozen arrangement meerprijs aankleding: 1,50 

Contact gegevens

Openingstijden

Vrijdag t.e.m. zondag:

maandag en dinsdag:

woensdag en donderdag:

 09.00 tot 16.30 uur

gesloten

alleen op afspraak voor arrangementen (vanaf 4 personen), feestjes, workshops, shoppen in de theeboetiek, en afhalen bestellingen

In de schoolvakanties (Roosendaal en Essen) is De Torteltuin op donderdag open van 9.00 tot 16.30 uur en kun je zonder reservering langskomen.

Het kan voorkomen dat De Torteltuin op bepaalde dagen (eerder) gesloten is in verband met een besloten feestje, vakantie of een tekort aan personeel. 

Check social media (Google) voor de actuele openingstijden

Uitleg route en navigatie

Met de fiets: De Torteltuin ligt pal naast fietsknooppunt 05, aan de fietsroute 22 en 29 van de Antwerpse Kempen.

Met de auto: Alleen Google Maps geeft de juiste route aan, alle andere navigatiesystemen geven een adres aan 5 km van de Torteltuin vandaan. Vanaf de kerk in Nispen volg je de bewegwijzering naar Essen (2 km) voor je Essen inrijdt gaat u rechtsaf de Grensstraat in en dan is het nummer 17 aan de rechterkant, er staat een bord in de tuin. Let op: de overkant van de straat is België en heeft ook een nummer 17)
Als je toch op navigatie rijdt kun je het beste intypen: Grensstraat 44 – Essen – België en dan is De Torteltuin aan de overkant, dus tegenover nummer 44, aan de Nederlandse kant.

De ingang: De Torteltuin zit op de hoek van de Grensstraat en De Hollands Diepstraat. De ingang bevindt zich in De Hollands Diepstraat. Loop de poort door en je bent in ons lekker plekje