De Torteltuin | THEESCHENKERIJ, THEEBOETIEK & B&b

Baby shower

Baby shower

Trouwen

Eén van de mooiste dagen van je leven wil je tot in de puntjes verzorgen. Hierbij mag een mooie trouw locatie natuurlijk niet ontbreken. De Torteltuin is ook “Huis der Gemeente” waardoor ook jullie huwelijksvoltrekking in de tuin kan plaatsvinden.

Ben je op zoek naar een kleinschalige en intieme locatie, dan biedt De Torteltuin je deze kans. Een paar keer per jaar stellen we onze locatie ter beschikking voor een bruiloft

Op culinair gebied zijn onze arrangementen het uitgangspunt. Deze kunnen we helemaal naar jullie wensen aanpassen. Direct na de huwelijksvoltrekking kunnen jullie bijvoorbeeld de bruidstaart aansnijden en proosten met alcoholvrije bubbels of terwijl jullie foto’s maken genieten jullie gasten in De Torteltuin waarna jullie gezamenlijk weer verder feesten.

Elders trouwen en De Torteltuin aandoen voor een toost, lunch of ander lekkers van De Torteltuin behoort zeker en vast ook tot de mogelijkheden zoals ook het verzorgen van lekkers op een andere locatie.

Samen met jullie maken wij een voorstel op maat, zodat het echt jullie droombruiloft wordt

Contact gegevens

Openingstijden

donderdag t.e.m. zondag:

maandag en dinsdag:

woensdag:

 09.00 tot 16.30 uur

gesloten

op afspraak voor groepen, feestjes, workshops en afhalen bestellingen

In de winterperiode (oktober tot april) zijn we op donderdag ook alleen open op afspraak.

Het kan voorkomen dat De Torteltuin op bepaalde dagen (eerder) gesloten is in verband met een besloten feestje, vakantie of een tekort aan personeel. 

Check social media (Google) voor de actuele openingstijden  

Uitleg route en navigatie

Met de fiets: De Torteltuin ligt pal naast fietsknooppunt 05, aan de fietsroute 22 en 29 van de Antwerpse Kempen.

Met de auto: Alleen Google Maps geeft de juiste route aan, alle andere navigatiesystemen geven een adres aan 5 km van de Torteltuin vandaan. Vanaf de kerk in Nispen volg je de bewegwijzering naar Essen (2 km) voor je Essen inrijdt gaat u rechtsaf de Grensstraat in en dan is het nummer 17 aan de rechterkant, er staat een bord in de tuin. Let op: de overkant van de straat is België en heeft ook een nummer 17)
Als je toch op navigatie rijdt kun je het beste intypen: Grensstraat 44 – Essen – België en dan is De Torteltuin aan de overkant, dus tegenover nummer 44, aan de Nederlandse kant.

De ingang: De Torteltuin zit op de hoek van de Grensstraat en De Hollands Diepstraat. De ingang bevindt zich in De Hollands Diepstraat. Loop de poort door en je bent in ons lekker plekje