De Torteltuin | THEESCHENKERIJ, THEEBOETIEK & B&B

Langskomen

In De Torteltuin hebben we een eigen draai gegeven aan de Brabantse gezelligheid. Je bent even lekker weg van de dagelijkse dingen in een huiselijke sfeer. Lekker relaxed genieten dus!

Kom gezellig langs voor een hapje en een drankje

Heb je zin in een drankje of lekkere trek? Dat komt goed uit! We hebben een kleine kaart met allerlei lekkers waarvan je kunt kiezen. Naast een vaste kaart hebben we ook seizoensspecials, gewoon omdat het kan.

Je kunt bij ons genieten van een kopje thee, koffie of fris. Huisgemaakte ijsthee en diverse mocktails maken we met liefde voor je klaar. 

Voor de lekkere trek kun je kiezen uit diverse huisgemaakte taartjes en cakes, lekkers voor een goede start, voor de lunch of als tussendoortje bij een pitstop.

  Nieuwsgierig?

Klik en je kunt de volledige menukaart inzien.

Op reservering

Op reservering kun je ook genieten van diverse arrangementen. Voor een kleine of grote groep, voor een feestje of zomaar..

Indien gewenst passen we een arrangement graag aan. Denk hierbij aan vegetarisch, lactosevrij, glutenvrij en vegan. Heb je een andere specifieke wens dan horen we het graag. We willen dat iedereen kan genieten van het lekkers van De Torteltuin.  

Hieronder vind je het actuele aanbod.

Onze arrangementen:

Contact gegevens

Openingstijden

donderdag t.e.m. zondag:

maandag en dinsdag:

woensdag:

 09.00 tot 16.30 uur

gesloten

op afspraak voor groepen, feestjes, workshops en afhalen bestellingen

In de winterperiode (oktober tot april) zijn we op donderdag ook alleen open op afspraak.

Het kan voorkomen dat De Torteltuin op bepaalde dagen (eerder) gesloten is in verband met een besloten feestje, vakantie of een tekort aan personeel. 

Check social media (Google) voor de actuele openingstijden  

Uitleg route en navigatie

Met de fiets: De Torteltuin ligt pal naast fietsknooppunt 05, aan de fietsroute 22 en 29 van de Antwerpse Kempen.

Met de auto: Alleen Google Maps geeft de juiste route aan, alle andere navigatiesystemen geven een adres aan 5 km van de Torteltuin vandaan. Vanaf de kerk in Nispen volg je de bewegwijzering naar Essen (2 km) voor je Essen inrijdt gaat u rechtsaf de Grensstraat in en dan is het nummer 17 aan de rechterkant, er staat een bord in de tuin. Let op: de overkant van de straat is België en heeft ook een nummer 17)
Als je toch op navigatie rijdt kun je het beste intypen: Grensstraat 44 – Essen – België en dan is De Torteltuin aan de overkant, dus tegenover nummer 44, aan de Nederlandse kant.

De ingang: De Torteltuin zit op de hoek van de Grensstraat en De Hollands Diepstraat. De ingang bevindt zich in De Hollands Diepstraat. Loop de poort door en je bent in ons lekker plekje