De Torteltuin | THEESCHENKERIJ, THEEBOETIEK & B&b

Voor bedrijven

Zakelijk genieten

Voor bedrijven

Ben je op zoek
naar een unieke locatie voor een vergadering of ander overleg, een high tea met je medewerkers, teambuilding of een bedrijfsfeestje dan is De Torteltuin een
goede keuze. Wij bieden je de mogelijkheid om (een deel van) De Torteltuin de
gebruiken voor je vergadering, workshop, presentatie en meeting. Je kunt terecht in onze grote tuin, sfeervolle huiskamer, het baklokaal en het Tortelhuisje.

Wil je je medewerkers en collega’s bedanken voor het voorbije jaar met een kerstpakket? Of is er een ander moment waarop je hen iets wil geven? De Torteltuin stelt met liefde en plezier een cadeau op maat samen.

Contact gegevens

Openingstijden

donderdag t.e.m. zondag:

maandag en dinsdag:

woensdag:

 09.00 tot 16.30 uur

gesloten

op afspraak voor groepen, feestjes, workshops en afhalen bestellingen

In de winterperiode (oktober tot april) zijn we op donderdag ook alleen open op afspraak.

Het kan voorkomen dat De Torteltuin op bepaalde dagen (eerder) gesloten is in verband met een besloten feestje, vakantie of een tekort aan personeel. 

Check social media (Google) voor de actuele openingstijden  

Uitleg route en navigatie

Met de fiets: De Torteltuin ligt pal naast fietsknooppunt 05, aan de fietsroute 22 en 29 van de Antwerpse Kempen.

Met de auto: Alleen Google Maps geeft de juiste route aan, alle andere navigatiesystemen geven een adres aan 5 km van de Torteltuin vandaan. Vanaf de kerk in Nispen volg je de bewegwijzering naar Essen (2 km) voor je Essen inrijdt gaat u rechtsaf de Grensstraat in en dan is het nummer 17 aan de rechterkant, er staat een bord in de tuin. Let op: de overkant van de straat is België en heeft ook een nummer 17)
Als je toch op navigatie rijdt kun je het beste intypen: Grensstraat 44 – Essen – België en dan is De Torteltuin aan de overkant, dus tegenover nummer 44, aan de Nederlandse kant.

De ingang: De Torteltuin zit op de hoek van de Grensstraat en De Hollands Diepstraat. De ingang bevindt zich in De Hollands Diepstraat. Loop de poort door en je bent in ons lekker plekje