De Torteltuin | THEESCHENKERIJ, THEEBOETIEK & B&b

Gender reveal party

Gender reveal party

Weten jullie al wat het wordt: een jongen of een meisje? Die vraag wordt tijdens de zwangerschap heel vaak gesteld.  

Bij een babyshower wordt de toekomstige moeder vaak verrast, nu kan jij je vrienden en familie verrassen en helemaal in stijl het geslacht bekend maken. Eigenlijk overdreven maar ergens is een extra feestje toch ook weer heel leuk. De manier waarop het geslacht bekend wordt gemaakt kan op verschillende manieren. Denk maar aan ballonnen die uit een doos komen of een taartje waar de kleur in zit. Ook kan je er voor kiezen dat jullie als ouders ook pas op het feestje het geslacht samen met je gasten te weten komen.

Net als bij de babyshower zijn alle arrangementen geschikt voor dit feestje. De tafel (en indien mogelijk de ruimte) is versierd in de kleuren roze en blauw. De hapjes bij het arrangement zijn qua kleuren aangepast.
Tussendoor kunnen er spelletjes gespeeld worden en zo heb je gegarandeerd een leuk intiem moment met al je dierbaren. Op dit moment nog te organiseren door jullie zelf. In de toekomst als extra aanbod vanuit De Torteltuin.

Prijs: de geldende prijzen van het gekozen arrangement
         meerprijs aankleding: 1,50 pp.

Contact gegevens

Openingstijden

donderdag t.e.m. zondag:

maandag en dinsdag:

woensdag:

 09.00 tot 16.30 uur

gesloten

op afspraak voor groepen, feestjes, workshops en afhalen bestellingen

In de winterperiode (oktober tot april) zijn we op donderdag ook alleen open op afspraak.

Het kan voorkomen dat De Torteltuin op bepaalde dagen (eerder) gesloten is in verband met een besloten feestje, vakantie of een tekort aan personeel. 

Check social media (Google) voor de actuele openingstijden  

Uitleg route en navigatie

Met de fiets: De Torteltuin ligt pal naast fietsknooppunt 05, aan de fietsroute 22 en 29 van de Antwerpse Kempen.

Met de auto: Alleen Google Maps geeft de juiste route aan, alle andere navigatiesystemen geven een adres aan 5 km van de Torteltuin vandaan. Vanaf de kerk in Nispen volg je de bewegwijzering naar Essen (2 km) voor je Essen inrijdt gaat u rechtsaf de Grensstraat in en dan is het nummer 17 aan de rechterkant, er staat een bord in de tuin. Let op: de overkant van de straat is België en heeft ook een nummer 17)
Als je toch op navigatie rijdt kun je het beste intypen: Grensstraat 44 – Essen – België en dan is De Torteltuin aan de overkant, dus tegenover nummer 44, aan de Nederlandse kant.

De ingang: De Torteltuin zit op de hoek van de Grensstraat en De Hollands Diepstraat. De ingang bevindt zich in De Hollands Diepstraat. Loop de poort door en je bent in ons lekker plekje